Wednesday, January 16, 2013

My samsung Hotsport.....

Dah masuk tahun baru 2013.. hari ni dah hari ke 16 .. aku baru dapat update blog aku yang dah mmg dah sawang... tak bertuan.... kalau rumah lama yang ditinggal oleh tuan nyer dah tentu dah ada penunggu...... heheheh..

semalam aku suruh budak mis update hotsport samsung s2 aku... senang nak active. maklum lah company aku ni kedekut  ,, tak semua yang boleh acess.
Itu salah satu sebab kenapa aku tak update blog ni.. kalau kat rumah... haiii.. makcik tak ado maso.. sibok bangat .. ok.. mak cik nak off kejap nak gi lunch..
ok sambung balik..yoo... pas ni nak update cerita cerita yang bergambar,,, yang tertunggak nak tepek ke blog aku ni,,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...