Thursday, January 24, 2013

Trip awal Tahun baru 2013



24hb ,, hari ulungtahun ku.. aku celeberate di bandung... yee ahhhhhh.

Sekembali nye dari trip KK kami ( geng ofismate aku)  plan lagi, kali ni nak ke Jakarta,
Bandung,

Lawatan kami dari 24hb January hingga 27hb January 13. Kali ni kami menaiki flight Tiger airways
Mandala
. Harga tambang lebih murah dari Airsia, kiranyer sangat berbaloi baloi.
Urusan tempahan ticket dan kewangan, ani sahabatku yang selasaikan.. mmg 1st class..kerja dia



kali ini kami aku membawa anak ku ct and sara, ida membawa ibunyer dan ani dengan
kakak dan adik nyer.. Rombongan kami seramai 9 orang semuanya.



ct. baru habis peperiksaan SPM,, so dah janji dengan dia habis sahaja
periksa bawa dia jejalan.. dia nampak sungguh gembira sebab 1st time naik flight..sangat
teruja..


Kami sampai jakarta jam 1.3 tengahari waktu tempatan. dari airport Jakarta kami
telah dijemput pak supir namanyer gunawan. sangat baik orangnye

Di bandung kami tinggal di magnolia hotel , sangat selesa sangat dengan harga pon murah.
kami rata rata puas hati. kami tinggal di bandung 2 malam dan 2 malam di jakarta.



Persekitaran hotel yang bersih dengan udara yang sejuk dan nyaman... oo best sangat
rasanyer next time nak tinggal di sini sekiranya berpeluang berkunjung di bandung.





Wednesday, January 16, 2013

My samsung Hotsport.....

Dah masuk tahun baru 2013.. hari ni dah hari ke 16 .. aku baru dapat update blog aku yang dah mmg dah sawang... tak bertuan.... kalau rumah lama yang ditinggal oleh tuan nyer dah tentu dah ada penunggu...... heheheh..

semalam aku suruh budak mis update hotsport samsung s2 aku... senang nak active. maklum lah company aku ni kedekut  ,, tak semua yang boleh acess.
Itu salah satu sebab kenapa aku tak update blog ni.. kalau kat rumah... haiii.. makcik tak ado maso.. sibok bangat .. ok.. mak cik nak off kejap nak gi lunch..
ok sambung balik..yoo... pas ni nak update cerita cerita yang bergambar,,, yang tertunggak nak tepek ke blog aku ni,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...