Saturday, July 14, 2012

Hoi Ann_Vietnam

salam

Aku ni ,,, memey lah sekarang ni.. maleh bonar nak update blog aku ni... dah naik bersawang ...kat ofis dah tak ada masa nak update ... payah bonar nak on9.. menjak ada S2 .. boleh lah nak On9.. tetapi kejap kejap je..






Nak cita pasal  trip yang pergi vietnam tu tak habis nak cerita ni...Kami pergi ke pekan Ho An belah petang hari pertama,, jauh jugak perjalanan nyer hampir 30 minit.. Bandar nyer lama sikit mcm kat melaka.. semua bangunanya  lama sikit.. tapi cantik ,,tak sibok sangat.. pekan old town.  Deratan kedai menjual sevinor, pakaian siap n kasut. handmade. aku sempat membeli seluar bellydance 5 dan selendang 5 helai untuk ku belikan kepada teman teman ku

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...