Monday, July 30, 2012

Ayah masuk hospital Kuala Lumpur pada hari kamis Ayah kena jalani satu pembedahan kecil bahagian Salur kencing. Disebabkan ayah dah mula hilang Ingatan.aku dan adik adik lelaki ku ambik giliran Jaga ayah kat hospital..jikakalau ayah boleh kencing Mcm biasa mungkin boleh balik hari ni.....insyallah Mudah mudahan...

Saturday, July 14, 2012

Hoi Ann_Vietnam

salam

Aku ni ,,, memey lah sekarang ni.. maleh bonar nak update blog aku ni... dah naik bersawang ...kat ofis dah tak ada masa nak update ... payah bonar nak on9.. menjak ada S2 .. boleh lah nak On9.. tetapi kejap kejap je..






Nak cita pasal  trip yang pergi vietnam tu tak habis nak cerita ni...Kami pergi ke pekan Ho An belah petang hari pertama,, jauh jugak perjalanan nyer hampir 30 minit.. Bandar nyer lama sikit mcm kat melaka.. semua bangunanya  lama sikit.. tapi cantik ,,tak sibok sangat.. pekan old town.  Deratan kedai menjual sevinor, pakaian siap n kasut. handmade. aku sempat membeli seluar bellydance 5 dan selendang 5 helai untuk ku belikan kepada teman teman ku

Tuesday, July 3, 2012

Lama ku Inginkan

salam


Fist time update guna hpone ni sebab
 aku baru

beli S2 . tak pernah guna touch skren ni

terkial kial jugak laa tapi aku belasah je asalkan dapat....

baget mmg tak ada... tapi anak ku ' maisara' desak aku untuk

membeli nyer... dia tambah kan duit.... terima kasih anak ku

kerana tolong belikan ....


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...