Wednesday, March 28, 2012

Transformasi ku.


Dibulan March ni...  entry pertama.. bukan apa... sekarang ni  sangat payah nak update... yang sebabnye  salah satu... susah nak update blog ni masa kat 0ffice sebab tak boleh nak acess lagi .. and aku tak ada masa  bila waktu di rumah. untuk update.. balik dari gym pon lambat..

Sekarang aku sedang diet sihat lagi tetapi diet 'Low kalori" ... setelah buat diet atkin sebulan ada kurang berat 2 kg.. pastu aku try MC. selama 13 hari... alhamdulliah  kurang 5 kg.. sekarang berat ku 60.++ kg...
Aktiviti di Gym pon aku buat sedikit perubahan. selalu satu jam untuk arobik ( kardio ) tetapi sekarang tambah weight Traning  untuk cepatkan lagi pembakaran Lemak yang sesangat susah nak hilang terutama di bahagian peru.


Tengok pic tetap sama tetapi saiz pinggang dah 29 inci and berat 60.3 kg..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...