Friday, November 11, 2011

N3 ni yang tak sempat buat bulan lepas.. celeberet birtday sahabat AIA Fitness pada bulan lepas Oct  cuti Deepavali , perancangan awal nak buat Majils BBQ tu ditepi pantai Batu 4 Pd. tetapi memandang kan waktu tu musim hujan.. plan bertukar tempat di rumah 'Su' kebetulan rumah dia berdekatan di situ.

Mlm yang penuh warna warni  baju Innernyer sempena mllm KPop..Geng geng AIA Fitness.. yang sporting giler.. satu kepala,, satu kapal...satu Fitness kalau dah bekumpul memang happening.


 Birthday 3 hot mama -  ita, su dan nora.. lahir pada bulan yang sama

 Ayam yang aku bawak.. perap kejap jew dari pagi.. fist time buat ni.. aku belasah jew sebab kesuntukan masa..
Fruit tart.. ... pagi tu jugak acik sempat buatkan.

Mufin carrot chesse dari acik jugak...  1st time buat mufin ni.. nasib baik sedap...


Salah satu juadah bbq selain dari, ikan, udang dan mcm mcm lagi.. tak larat nak makan pada malam tu


akhirsekali kami di hiburkan oleh suami su yang kebetulan sporting malam tu dengan petikan gitar nyer. kitaorang enjoy giler.. best. sampai tak ingat nak balik..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...