Tuesday, November 1, 2011

aku stress

Hari ni 1st day Nov. mula dari minggu lepas aku dah mula buat jounal entry untuk closing.. mcm biasa tiap tiap bulan.. nampaknya kerja acik bertambah dari masa ke masa tanpa kesedaran acik ini di sebab tak berkira sangat bab bab kerja ni. kalau boleh buat acik buat kan.. dari tak ada kerja. biar ada kerja.  Rasa nyer dah mula guna SAP ni ari bulan Feb 11 hingga ke bulan Nov dah masuk 10 bulan dan semakin ok tetapi tiap tiap bulan Month End.. mesti ada error message. tapi tak laa sebanyak bulan ni dari Fexid  Asset , Suspent Acc dan Ap... buat aku tension dari semalam hingga ke petang ni... nasib baik sales report tak ada yang error... tapi bengang gak tengok muka bos acik bila dia panggil acik ,,,acik buat tak tahu jew sebab tak dengar kan padam laa muka dia apa dia rasa... mcm tu laa orang rasa bila orang cakap dia buat tak nampak... apa lagi muka macam cuka tumpah ....

Bos Local acik ,, macam tak ada telur... apa pon tak leh..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...