Monday, October 24, 2011

Hari berkerja....Terpaksa...

Hari ni.. acik kena kerja.. mcm biasa walaupon didalam working calender tdk  dah tertulis semua kena kerja pada hari ini tetapi production satu dan dua.. shut down last minute. yang berkerja hanya GO dan Plant 3.  Di Office ni ramai yang ambik cuti,,   Dept acik yang bercuti  hanya nancy dan lim  tu sebab mereka gi bercuti ke  china. Kalau ikutkan hati mmg acik pon nak join cuti sekali tetapi disebab dah hujung bulan dan banyak kerja  ada date line terpaksa laa... datang kerja walaupon kemalasan  nak buat mcm mana.. kerja tetap kerja.



Esok baru cuti bermula sempena Raya Deepaveli. tak sabar nak tunggu balik pukul 6 nanti..lagi pon anak anak acik kat rumah bengang sebab kenapa mak nyer kerja pulak... ....sebab cuti sekolah seminggu....



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...