Thursday, October 13, 2011

AIA Fitness.. Frend 4 ever

Bersama sama dan bersantai dengan geng geng acik waktu kelas arobik di gym AIA Fitness amat mengembirakan kami .. malam tadi kami buat body toning and body attack... adoiii.. seminggu sekali.. kena belasah dengan instrutor ita... mandi peluh di buat nyer tetapi kami puas.


mmg dah plan dengan intan untuk bergambar sebab dah lama tak ambik gambar. bukan apa. "" nak tengok body sendiri laa tu semada  dah mantap ke tak""" alhamdulillah... nampak nyer body masing masing... ok laa .. ada perubahan bukan nak puji diri sendiri tetapi... kenyataan... ramai jugak yang 'mengata gata'acik kat belakang.. nak puji depan depan... tak sanggup dan  terucap agak nyer diorang ni..'' agak  jelos laa tu kan...




Bila bersantai bersama sama dengan diorang ni,, memang best hingga terlupa diri kejap.. adoi haiii..


Bukan senang nak cari kawan yang betul kawan, yang boleh luang kan masa bersama dan syer aktiviti yang sama . Yang penting hormat menghormati sesama kita.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...