Tuesday, July 5, 2011

Milik AIA Fitness...

Pada ahad lepas  3 julai Pertandingan Aerobikton Peringakt daerah Port Dickson. Kami memcuba nasib pada hari tu.. Team kami telah menang 2 ketogeri .. pertama kumpulan paling happening dan sebagai juara diantara    20 kumpulan yang bertanding.

Cuaca agak sejuk pada awal pagi.. sebab hujun turun renyai renyai dan acara hanya dapat dimulakan pada pukul 10.3 pagi setelah hujan berhenti..
Akhir nyer selama  4 jam kami di gelanggang... dengan berbagai rentak music.  kami muncul sebagai juara.. berbaloi rasa nyer...kerana berpanas dan bermandi peluh. muka semua nyer " sunburn"
Sebelum ke Pd kami singgah di...... untuk memberi barang keperluan.  Mcm biasa sempat berposing . Giler glemor akak akak ni..
Kami menyewa di Tiara Apartment. setalah check in kami ke Plam Spring yang berdekatan dari apartment untuk mandi di Jakuzi bersama dan nor dan su geng yang tinggal di PD

Bergambar dengan Team nor and su. kumpulan mereka kurang hebat nyer.. tercabar jugak kami. mereka mendapat tempat ke 3. Pertandingan ni memberi samangat baru.. untuk terus berusaha lebih keras lagi untuk berjaya didalam bidang yang amat menyeronokan kami.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...