Sunday, April 10, 2011

Asal aku malas lak ni..

salam


Dah lama tak bukak blog yang seberapa ni... bukan apa ku sibok semenjak 2 menjak ni...  ke opis dengan projek SAP... yang melemaskan walaupon dah live on semenjak bulan 3 hari tu.. masih banyak kelemahan system tu.. dah 2 bulan still  problem masa closing...


Aku pon sibok dengan aktiviti AIA Fitness ku... meng fit kan  lagi badan ni ...sebab bab makan ni aku tak leh kontrol... tu laa pasal nyer aku kena pergi GYM...






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...