Friday, February 4, 2011

Tahun arnab 2011-

Selamat Tahun cina.. pada kawan kawan cina.. ada ke aku kawan  berbangsa cina?   dah tentu ada, di ofis ku ada 2, 3 orang kawan berbangsa cina.. mereka baik.. tetapi aku rasa curiga jugak dan rasa panas hati  dengan kelagat diorang ni kalau masa berkerja... kadang kadang malas nak layan..
Aku start cuti dari hari Rabu. hingga isnin depan... pening ni keje banyak menun ggu.. sebab dah month end.. 

Tahun ni Tahun arnab.asyarakat Cina percaya Tahun Baru Cina tahun ini yang jatuh pada Tahun Arnab daripada jenis ‘arnab logam’, akan membawa berita baik untuk ekonomi dunia. masyarakat Cina juga percaya Tahun Arnab kali ini membawa sinar kebahagiaan kepada hubungan kekasih atau mereka yang sedang menghampiri gerbang perkahwinan. 



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...