Friday, February 4, 2011

Jalan jalan tengok wayang

 Cuti ni aku ada mood lak nak update benda ni.. 
Cuti raya cina ni aku and AIA fitness dan rancang lebih awal nak tengok wayang..  so semalam jam 9.40 pm kita orang tengok wayang seram ' kurafat'  . Sebenanya aku dah lama tak tengok wayang bukan apa aku bosan duduk lama lama dalam panggung wayang tu.  kadang kadang anak aku ajak gak.. tapi malas nak layan. 
Plan nak tengok wayang kat Teminal One tapi cerita tak cina... tak best.  Ita nak tengok cita melayu.. so kena lah pergi  Jusco Seremban . Ticket mahal jugak.. rm 12.00 .. untuk 2 jam.. tetapi cerita best sangat  masa berlalu dengan cepat.
 Sebelum wayang start. mcm biasa posting dulu untuk Pic FB... kan orang tak tahu apa aktiviti AIA Fitness.. aku, jaya. kak ngah , ita dan aku bawak anak ku sara sebagai bodyguard/ driver aku .... 
 Layan perut dulu di Kopitam. Geng geng semua makan tapi tidak aku sebab aku dah layan perut aku kat umah .
sebelum masuk panggung ,, beli lagi makanan 'popcorn'  seorang satu. kecuali aku hehehe.. aku dah kenyang.. perut pon tak kempis kempis ni walaupon setiap kali buat  work out bagai nak giler... huhuhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...