Thursday, December 9, 2010

Suka Hati aku lah...

l


salam pada yang sudi  singgah ke sini.. aku letak pic ni semalam tapi tak sempat nak bercerita. Di sini  line internat terlalu slow  tu yang membuat aku boring nak teruskan .   Nanti aku sambung lagi... tak idea

2 comments:

Anonymous said...

Aku bukanlah penulis yang baik, namun ingin menterjemahkan segala-galanya, pengalaman dan perasaan dengan sebaik mungkin.

Ya, memang baik tulisan awak dan panjang2 pulak tu. Cuma selain dari salam tu saya tak berapa nampak jelas...mungkin kerana pakai warna jernih walau sepatutnya warna hitam, heeeeeeeeee

noorss_noor said...

terima kasih diatas comment anda, saya akan perbaiki lagi kelemahan saya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...