Friday, October 1, 2010

Pc buat hal

salam dan selamat pagi,


Hari ni aku hantar pc office dan notebook ku  ke IS dept untuk repair/ refomat   sebab dah mula slow mungkin disebabkan serangan dari virus tu yang ku bawa dari pc rumah... ini laa masalah kalau guna pendriver. senang dijangkiti . Polisi ditempat kerja tidak boleh guna pendrive tapi aku guna jugak.. hehehh
Biasanya  awal bulan banyak benda nak buat dan  nasib baik juga ada pc spare.. dapat menyelamatkan keadaan yang kelam kabut ni.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...