Monday, July 19, 2010

aku nak rehat

salam pada yang sudi singgah...
 Lama tak update blog aku ni.. bukan apa aku  macam biasa lah kadang kadang aku tak ada mood nak menulis, malas pon ada,,, nak kata masa tu tak ada  tak jugak....itu laa aku ni cepat jemu dengan apa yang aku buat...


Hari ni aku cuti... aku nak habis kan masa berehat kat rumah aja... penat semalam tak habis lagi ... 
Semalam aku dan the gang aku dari AIA fitness masuk pertandingan arobikton peringkat ns.. walaupon tak menang apa apa tapi aku gembira dan  fist  time masuk petandingan seperti ini... Dengan semangat dan kerjasama dari semua geng aku, kami berjaya  melakukan nyer hampir 2 jam lebih....tanpa henti..... aku suka sangat..
Selalunyer kalau aku cuti aku akan ke sekolah anak ku  pada pukul 2 petang..  Anak anak aku akan menghadir kelas kafa  dari pukul 2 hingga 5 ptg. Olih itu aku akan membawa makan untuk mereka... kalau aku tak datang... habis laa... mereka akan bising sampai kemalam ... memarahi aku ..... adui anak ku sikembar ni..... garang orang nyer... apa lagi  Siti Hajar... yang cerdik lagi nakal....




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...