Friday, June 4, 2010

cUti SeKolah BerMula......Pening Peningggg..


salam pada yang sudi singgah...

Hari ni hari terakhir minggu persekolahann,, anak anakku akan balik dari asrama,,,  Siti Noor Malis balik dari  MRSM Perak dan ayah nyer akan menjemput dia di jalan Duta.  Anak  sulung mengajar di Convent JB.. pon akan sampai malam ni.. semoga mereka selamat sampai. Doa dari ku.
Anak kedua Dari Terengganu   telah berada di rumah  selama 3 bulan kerana beliau sedang membuat Latihan Industrial tahun kedua... Riuh Rendah suasana keadaan rumah ku... Kakak yang sulung akan mengantikan aku bila aku keluar bekerja, memasak  dan berkemas pula anak yang ke dua dengan ketiga... masa ini meraka akan bergaduh sesama sendiri,,,   yang sulung dengan kedua, yang ke tiga dengan anak lelaki... si kembar bergaduh sesama sendiri... anak anak kalau dah berkumpul mesti ada yang tak kena... kalau berjauhan terasa rindu nyer. diantara satu sama lain..
kebiasaan nye kalau hari cuti , aku akan memasak dari pagi hingga ke malam.. masa ni laa aku akan memasak berbagai bagai jenis menu yang akan ku copy paste dari blog teman teman ku...
Cuti sekolah hanya 2 minggu sahaja... dan  berakhir pada 21 June

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...