Thursday, June 3, 2010

Seronoknyer dapat Berenang .

Se
salam pada yang sudi singgah...


Dah lama dah teringin nak belajar berenang,,, sebelum ni  aku banyak habiskan masa di Gym dan buat arobik bersama sama kawan lepas waktu kerja... setelah aku selesai kan hal  anak anak dan rumah tanggaku.. aku pergi ke Gym . Sekarang ni aku terlibat dengan aktiviti terbaru berenang. Kebetulan kak aton dah tak boleh ber eraobik disebabkan di mengalami sakit tulang belakang... so dia ke acara berenang pulak.. Dia dah ada skill berenang .. jadi dengan pengalaman yang ada, kak aton berkongsi bersama.. jadi pada hari sabtu dan ahad  kak aton mengajar aku dan yang lain lain di kolang Renang di Paroi...
Tak boleh nak gambarkan pengalaman belajar berenang ni... mula mula belajar teknik pernafasan didalam air. Aku rasa aku teror sikit  dari kawan kawan yang lain sebab satu hari belajar dah dapat.. hari kedua aku dah boleh berenang sendiri dengan teknik kuak katak dan kuak bebas... perghhhhhhh.... best sungguh tak leh nak gambarkan..  hilang segala tension bila kita dapat berenang didalam air.....
Sekarang ni aku tengah cari swimming suit yang sesuai dan selesa dipakai...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...