Saturday, May 29, 2010

SHOPPING NUTRIMETICS

salam pada yang sudi singgah...


semalam aku ke nutrimetics skin care shop... apa lagi aku shopping sakan laa .. aku tukar product dari skin care ke brighten ... yang lebih sesuai untuk wanita yang matang... mcm aku... mahal giler Rm300++ satu set. dan set mandian 50++... tapi aku dah lama idam kan set penjagaan muka yang terbaru dari nutrimetics... tak boleh tahan. dan ingin memiliki nya..Dengan tidak membuang masa, semalam jugak aku sambar mcm petir  set ni. Yang bagus nya  set ni boleh tahan 8 bulan  hingga setahun.. tu yang best nyer ...  berbaloi baloi ...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...