Tuesday, May 25, 2010

SELAMAT PAGI....


Salam pada yang sudi singgah...

Hari ni aku nak coretkan perasaan ku  disini untuk n3 kali ni...
Pagi aku terlewat sikit naik kat opis,,,  letih rasa dan cuaca sedikit panas...
staff kat dept aku semua nyer ok belaka,, pagi tak ada yang bad mood.... nancy sihat sahaja nampaknyer sebab semalam dia tak datang keje... mc...
hari ni aku nak sudahkan keje  keje sebelum month end.... dan berharap mood aku baik ari ni.... tak da  perkara  yang menyakitkan hati.... kan satu badan angin ..... adeyyyy....


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...