Friday, February 26, 2010

mufin pisang





salam,, dah lama tak n3,, bukan apa,,, tension laa camera lumix aku ada problem ni tak anta service and repair lagi...
ni gambar ni aku ambik guna cemera sony..... pinjam kejap dari sepupu aku sebab aku nak gi kl..ada family day ari tu...
mufin pisang ni dah 3kali try buat... sedap dan menjadi pulak,,, senang je buat nyer.. resepi aku ambik dari blog kawan juga.
hari ni cuti,,,maulud nabi,,, tapi aku tinggal seorang sebab anak anak gi rumah nenek,, husben kena keje pulak..... lepak seorang seorang kat rumah...... sambil buat 5 S.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...