Friday, February 26, 2010

mufin pisang





salam,, dah lama tak n3,, bukan apa,,, tension laa camera lumix aku ada problem ni tak anta service and repair lagi...
ni gambar ni aku ambik guna cemera sony..... pinjam kejap dari sepupu aku sebab aku nak gi kl..ada family day ari tu...
mufin pisang ni dah 3kali try buat... sedap dan menjadi pulak,,, senang je buat nyer.. resepi aku ambik dari blog kawan juga.
hari ni cuti,,,maulud nabi,,, tapi aku tinggal seorang sebab anak anak gi rumah nenek,, husben kena keje pulak..... lepak seorang seorang kat rumah...... sambil buat 5 S.

Thursday, February 11, 2010

Gambar Perkawinan ku..





Hari anniversery ku setiap 29 jan.... so ni dah masuk ke 23 tahun... gambar ni tak berapa clear sebab kena scan dulu... mana ada dulu cemera digital.. kadang kadang aku gelak tengok gambar aku ni...gambar orang dulu dulu... bukan apa aku tengok blog mizwa... letak gambar kawin dia,,
hahah aku pon teringin gak nak letak......


test1

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...