Thursday, January 21, 2010

baju ku


kain ni aku beli tahun lepas,,, tapi aku tak ada masa nak jahit.. kain jenis visco.. ada offer masa tu setenggah harga ...aku buat baju kurung pahang ,, sebab ni kain jenis cotten,,, jadi senang jahit dan sedap di pakai.

test1

Saturday, January 16, 2010

BROWNIES


lepas selesai menjahit baju kurung aku,,, aku teringin nak buat lagi brownies ni..
ni second time aku buat... tapi gambar tak berapa cantik sebab guna handphone...




dah lama tak n3 ,, sebab tahun baru,,, banyak keje nak buat, lagi pon notebook aku kena serangan virus,, ni dah ok setelah aku format balik habis, data data aku,,, apa nak buat.. aku tak mood nak n3,, lagi pon cemera limix pon rosak gak tak boleh ambik gambar.,, belum lagi antar kedai,,



hari ni aku try ambik gambar anak aku guna handphone... tapi tak berapa cantik gambar nyer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...