Wednesday, December 23, 2009

Blueberry muffin










hari ni aku keje seorang je diteman ni oleh bos baru ,,, tapi dia ni tak berapa best laa buat keje dah masuk 3 bulan keje...,, tapi tak pa dia tak menyusahkan aku..... sebab aku ada banyak keje sempingan nak buat...heheheheh..

hari ni aku buat muffin blueberry untuk kawan aton dari plan 1... dia nak bagi saudara dia yang akan buat kenduri pada esok mlm... kalau ada order dari kawan kat tempat keje aku bagi kat adik ipar ku buat... tapi minggu ni gi bercuti tak ada masa nak buat.. jadi aku ambik laa order ni nak cuba buat untuk kawan-kawan... mufin ni dah selalu buat untuk anak anak..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...